Connect with us

MTHRFCKR | Voor vaders, door vaders

Wat staat er nou in je mancave

Wat staat er nou in je mancave

Life style

Wat staat er nou in je mancave

We weten dat elke man stiekem droomt van zijn eigen mancave, maar dat niet iedereen daar ruimte voor heeft. Maar als je er wel ruimte voor hebt dan mogen deze producten natuurlijk niet ontbreken in je mancave.

Een smart TV

Je wilt natuurlijk alle sportwedstrijden, (natuur) films en Netflix series wel op een mooi scherm kunnen kijken. Een smart TV van minimaal 55 inch is geen overbodige luxe waardoor je alle goed kunt bekijken. Een smart tv is een televisie met internetverbinding. Daardoor heb je toegang tot handige apps, gemiste uitzendingen en streamingdiensten zoals Netflix en YouTube. 

Een goede stoel en bank

Een mancave is om te relaxen en daar hoort natuurlijk een lekker (lig)stoel en bank bij. Je wilt natuurlijk al je maten uitnodigen dus je hebt zeker een bank nodig waar je met zijn allen lekker op kunt zitten.

Muziek

Naast een goede TV mag goeie muziek niet ontbreken in je mancave. Je hoeft geen dure installatie aan te kopen. Een mooi en goede bluetooth box biedt uitkomst. Als je echt gaat voor een vintage of rocking uiterlijk in mancave neem dan een van de stoere Marshall Bluetooth speakers.

Flipperkast en pooltafel

Afhankelijk van hoe groot je mancave is, dan hoort er zeker een vintage flipperkast of pooltafel in. Op Marktplaats worden vaak werkende tweedehands flipperkasten en pooltafels aangeboden. Mocht je echt een grote mancave hebben dan staat een vintage arcade speelkast natuurlijk mega cool in je cave.

Koelkast en bar

Een mancave zonder drank is als een zwembad zonder water. Het is dus belangrijk dat je bier goed koud kan staan in een koelkast en dat je sterke drank een mooi plek heeft op een bar of tafel.

Decoratie

Ja hier kan je echt los mee gaan, van vintage garage platen aan de muur tot posters en vlaggen. Mocht je een mancave hebben in een garage en een motor hebben dan kan deze mooi als pronkstuk dienen in je mancave.

Coverfoto door Carla Oliveira via Unsplash

Meer in Life style

To Top