Connect with us

MTHRFCKR | Voor vaders, door vaders

Waarom een refurbished Laptop net zo goed is als een nieuwe

refurbished laptop korting

Life style

Waarom een refurbished Laptop net zo goed is als een nieuwe

Laptops kunnen vrij prijzig zijn en al helemaal met de huidige inflatie bent. Het is dus goed om te bepalen waarom je een laptop nodig hebt. De meeste zijn al goed geschikt om teksten te verwerken, presentatie te maken en om films te streamen. Wil je echter grote bestanden bewerken zoals films, foto’s of muziek dan wordt het lastig om een budget laptop van onder de 500 euro te vinden. Een Refurbished laptop kan dan een goed alternatief zijn.

Wat is refurbished Laptop

Refurbished oftewel tweedehands is helemaal hot. Marktplaats en eBay zijn er groot mee geworden om tweedehand producten aan te bieden, maar er is wel dergelijk verschil tussen een tweedehands laptop en een refurbished laptop.

Doordat het product eerder al een keer gebruikt is, lijkt het wel hetzelfde als een tweedehands laptop, maar dat is het niet. Wanneer je van iemand via via een tweedehands koopt weet je nooit zeker of hij het helemaal goed doet. Bij een refurbished laptop krijg je die garantie wel.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een refurbished laptop?

Laat je goed informeren over de staat van je refurbished Laptop . Sommige aanbieders zeggen duidelijk hoe het product eruitziet. Ze laten je soms kiezen tussen uiterlijke verschillen. Je betaalt dan minder voor een product met meer beschadigingen. Als je weet wat je kunt verwachten, hoef je ook geen genoegen te nemen met een product dat niet goed (genoeg) is.

Vergelijken loont. Het prijsverschil tussen refurbished aanbieders is groot. Een minder beschadigde versie is soms goedkoper bij de concurrent.

De accu van je refurbished Laptop is een onderdeel dat snel slijt, het is daarom handig om te controleren of de accu naar behoren werkt. Dat kan met een app of met software die de staat van de accu kan uitlezen. Voor elk besturingssysteem zijn apps beschikbaar die dit kunnen. Vind de juiste laptop op laptopkorting.nl

Cover foto door Malte Helmhold via Unsplash

Continue Reading
Dit vind je ook leuk...

Meer in Life style

To Top