Connect with us

MTHRFCKR | Voor vaders, door vaders

Virtual reality formule 1 racing

Virtual reality formule 1 racing

Life style

Virtual reality formule 1 racing

Met de successen van Max Verstappen en natuurlijk de formule 1 race op Zandvoort is formule 1 racing immens populair geworden in Nederland. Voor velen is het dan ook een droom om ook eens in een F1 race auto te rijden. Wist je dat alle F1 coureurs veel oefenen in simulatoren omdat deze het dichts de realiteit komen van de belevenis van een echte race? We hebben het dan niet over een computer spelletje op de PS4 maar over Virtual reality formule 1 racing.

Met de VR-bril heb je écht het gevoel dat je in een Formule 1 auto zit en je hersenen geloven écht dat je 300 km per uur gaat! De bewegingen van de stoel en de wind die je voelt waan je je echt in een F1 race auto.

De eerste keer werd ik zelfs een beetje misselijk en duizelig van de race, omdat mijn lichaam echt het gevoel had van de snelheid waarmee we door de bochten raceten. Door de adrenaline ging dit snel over.

Levensechte ervaring: Heftig en intens

Met een VR-bril in een race simulator verandert het spelen van een spelletje in een levensechte ervaring. Wind in je gezicht. De trillingen in je stoel. Een F1 stuur met Force feedback in je handen. De adrenaline giert door je lijf vanaf het moment dat je gas geeft.

VRX1® Racing is in geen geval te vergelijken met een VR-spelletje in een VR Room of op de Playstation.VRX1® Racing biedt als enige een super realistische ervaring. Uniek in Nederland!

Goed om te weten: Je hoeft geen ervaring te hebben of een F1 fan te zijn. Iedereen moet dit een keer ervaren hebben. En de kans is groot dat je het daarna vaker gaat doen. Wie ga jij verslaan?

Race het circuit van Zandvoort

Bij VRX1® Racing kan je alle top circuit racen. In het filmpje hieronder zie een voorbeeld van hoe je kunt racen op het circuit in Zandvoort. Echt een levensechte ervaring. 

Continue Reading
Dit vind je ook leuk...

Meer in Life style

To Top