Connect with us

MTHRFCKR | Voor vaders, door vaders

Polaroid Go Instant Camera handig voor festivals

Polaroid Go Instant Camera

Life style

Polaroid Go Instant Camera handig voor festivals

Nu we weer massaal naar concerten en festivals gaan kunnen we ook weer gaan nadenken hoe we deze concerten nog leuker kunnen beleven en dan vooral hoe de de herinneringen en het nagenieten van deze heerlijke tijd met je vrienden kunnen vastleggen. De mobiel is niet meer weg te denken tijdens festivals en het ziet er soms niet uit, die beelden met al die mobieltjes in de handen om het te concert te filmen. De filmpjes en foto’s belanden in je filmrol op je mobiel tijden vele honderden en soms duizenden andere beelden en worden zelden meer bekeken.

Hoe anders is het met de Polaroid Go-camera. Deze maakt “old school” echte instant foto’s die je kunt bewaren en ophangen op je koelkast of in je mancave zodat de goede herinnering van het moment bewaard blijven en je deze vaker hunt herbeleven!

Polaroid Go 

Creëer groot en kleiner met de nieuwe Polaroid Go-camera. Maak kennis met je draagbare, draagbare partner in creativiteit: één kleine camera, veel grote ideeën en alle functies waar je van houdt van onze klassieke modellen. Camera alleen compatibel met de Polaroid Go-film.

Coverfoto door Vladyslav Dukhin

Continue Reading
Dit vind je ook leuk...

Meer in Life style

To Top