Connect with us

MTHRFCKR | Voor vaders, door vaders

De Satisfyer is er ook voor de man

satisfyer voor mannen en koppels

Life style

De Satisfyer is er ook voor de man

Vele van ons zien de Satisfyer pro 2 als geduchte concurrent, en ja deze clitors vibrator laat onze vrouwen inderdaad tot fantastische hoogtepunten komen waar wij als man flink voor moeten werken in bed. Er zijn vrouwen die vaker en liever hun Satisfyer gebruiken dan zich laten verwennen door hun vent. 

Maar er is goed nieuws voor ons mannen! Er zijn namelijk ook Satisfyers voor mannen. Van vibrerende cockringen tot mastrubators. Ja ook de man mag extra genieten.

De Satisfyer Men Heat Vibration is een ontzettend stoere en elegante masturbator. Het is de stijlvolle penisstimulator voor de moderne man. De gehele masturbator is gemakkelijk vast te houden tijdens het gebruik en ligt fijn in de hand. Door het ontwerp is de masturbator eenvoudig te bedienen met één hand. De Satisfyer Men is makkelijk op te laden met de meegeleverde magnetische USB-kabel. Binnen 3,5 uur is de batterij van de Satisfyer Men volledig opgeladen, op deze manier zit je nooit lang zonder een volle batterij.

Unieke mix van vaginale en orale seks

De vibrerende masturbator heeft een zacht aanvoelende, gladde opening. Aan de binnenkant zit een erg krachtige motor en een verwarmingselement. Met maar liefst 70 verschillende vibratiecombinaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Dankzij het gladde materiaal is deze Satisfyer Men eenvoudig te reinigen met toycleaner en lauwwarm water.

Met de aan-/uitknop zet je de Satisfyer Men aan door hem enkele seconden ingedrukt te houden. Met deze knop wissel je ook eenvoudig in vibratiestanden. De plus- en minknop gebruik je om de intensiteit in te stellen. Met de bovenste knop zet je de warmtefunctie aan. Houd de knop enkele seconden ingedrukt en geniet van een ontzettend realistisch gevoel. Je kunt de temperatuur instellen met 3 niveaus tot wel 40 graden Celsius.

Ga samen genieten

Vergroot jullie gezamenlijke plezier met deze opwindende klassieke vibrator voor koppels van Satisfyer, die gebruikt kan worden tijdens de geslachtsgemeenschap.

Het brede uiteinde stimuleert haar clitoris, terwijl de soepele smalle kant inwendig de G-spot stimuleert. Hierbij kun je experimenteren met 7 vibratiestanden en 3 snelheden.

Coverfoto van Dainis Graveris via Unsplash

Meer in Life style

To Top