Connect with us

MTHRFCKR | Voor vaders, door vaders

Ben je een billen of een borstenman

Mthrfckr borstenman

ins(ta)piration

Ben je een billen of een borstenman

De eeuwenoude vraag aan mannen: Ben je een borstenman of een billenman? Nu blijkt het onderzocht dat een borstenman en een billenman specifieke levenskenmerken hebben…..

De billenman

De liefde (en obsessie) voor billen gaat gepaard met de volgende kenmerken:

  • Hardewerkers
  • Zijn erg netjes
  • Gestructureerd

Wist je dat de rondingen van de billen van nature uit de aantrekkingskracht voor voortplanting bevorderen? Het schijnt dat vrouwen met mooie ronde billen de man een gevoel geven dat deze vrouw heel goed een kind kan dragen. We zeggen duidelijk het “schijnt” want moeders met kleine billetjes kunnen dit natuurlijk ook heel goed!

Daarnaast zijn billenmannen echte levensgenieters en kunnen dan met een biertje in de hand van een mooie bilpartij genieten.

De borstenman

De liefde (en obsessie) voor borsten gaat gepaard met de volgende kenmerken:

  • Zijn op zoek naar aandacht
  • Onafhankelijk
  • Verslavingsgevoelig

Uit onderzoek is gebleken dat borstenmannen vaak als eerste naar de borsten kijken van een vrouw ipv het gezicht. Veel mannen kunnen dan maar ook moeilijk hun ogen afhouden van de borsten van een vrouw. Zeker als deze vrouw rondloopt met een laag uitgesneden decolleté. Een van de kenmerken van een borstenman is dat ze verslavingsgevoelig zijn, dit heeft weer als nadeel dat het kijken naar borsten ook verslavend is. De grote van de borsten is niet altijd van belang hoewel de meeste borstenmannen een voorkeur geven aan een natuurlijke borstenpartij i.p.v siliconen.

En kloppen deze kenmerken voor jou? Herken je jezelf in alle kenmerken dan ben gewoon verslaafd aan het hele vrouwenlichaam.

Voor nu alleen even wat shotjes voor de billenmannen onder ons. De shots voor borstenmannen komen ook nog wel voorbij dus wees niet getreurd. 

Coverforto door Laker

Meer in ins(ta)piration

To Top